Vem är som Gud?
Vill du ha en broschyr att sätta i händerna på folk så ladda ner broschyren här

King’s Kids årligen återkommande Nationella konferens hålls i år i Borås den 29 mars kl 9:30 – 20:00 i Borås Kristna Center på Albanoliden. Förutom samlingar för alla åldrar erbjuds två tillfällen för workshop där du har ett antal olika både teoretiska och praktiska ämnen att välja mellan.

På söndagen, den 30 mars, hålls årsmöte 9:30, som följs av utvidgade workshops, 11:00-13:00, för dem som önskar ytterligare fördjupning. Behöver ni tips om boende kan vi bistå med det.

Konferensavgift: 2 fika och 2 måltider ingår Alla-aldrar-dansar

Enskild 175 kr 

Familj 400 kr

Anmälan:
Anmäl er senast 20 mars på länken här. Glöm inte anmäla workshops för samtliga i familjen! Skriv även om du önskar en utvidgad workshop under söndagen mellan 11:00-13:00. Sätt samtidigt med din anmälan in rätt summa på bankgiro 5098-7197. Skriv ditt namn och NK (nationell konferens).

Workshops: OBS två tillfällen. Välj en workshop från pass 1 och en annan från pass 2 för samtliga anmälda.

PASS 1:
1 - Lekworkshop. Ålder: 1-5 år. Lek och aktiviteter för de yngsta.
2 -Dramaworkshop. Alla åldrar, men barn under 6 år tillsammans med vuxen. Vi kommer gestalta Bibliska berättelser tillsammans, göra dramaövningar och berätta mer om Dramateamet Bibelns värld.
3- Vidare. Ålder: Vuxna. En kurs om livet för 10 till 12 åringar (Preteens) där man pratar om bibeln och tro samt lär sig praktiska saker som att laga cykeln, tvätta, ekonomi mm. Workshopen ger en inblick i hur kursen är uppbyggd, bakgrunden och praktiska tips hur man kan genomföra den i sin egen församling. (Fördjupning under söndagen för de som vill.)
4 - Masilj. Alla åldrar. Var med och upplev en Masilj (hemgrupp för alla åldrar) i verkligheten. Hur går det till? (Fördjupning under söndagen för de som vill.)
5 - Familjen – ett team. Ålder: vuxen. Finns familjen till endast för sin egen skull, eller kan vi tillsammans få bli en tillgång för Guds rike? Hur kan vi som familj eller hushåll bli en gemenskap – ett team – som inte bara nätt och jämt överlever och hinner med oss själva, utan också blir en resurs för Guds rike i vår omgivning? Ett inspirationstillfälle för dig som förälder eller blivande förälder. Få en vision för din familj!
6 - Föräldra-barn-helg. Ålder: Vuxen tillsammans med sitt barn (8-15 år). Tillsammans gör vi en miniversion av en förälder-barn-helg. Lekar, sång och samtal blandat med värme, humor och allvar.
7 - I trygga händer. Ålder: Vuxen. I Trygga Händer är en etisk vägledning för arbete bland barn och unga. Det är utvecklat av Frälsningsarmén med målet att främja varje individs andliga, fysiska, mentala och sociala hälsa och förebygga alla former av övergrepp. I trygga händer är egentligen en heldagskurs och workshopen kommer bara att ge en liten inblick och ska uppmuntra och utmana till att prata mer om detta aktuella tema.
8 - Biblisk kristen världsbild. Ålder: 12 år och uppåt. Som grodan i grytan – vad är det för värld vi lever i idag? Som fisken i vattnet – vad är vår roll? Hur påverkar oss vår omvärld? Hur gensvarar vi på den?

PASS 2:
1 - Lekworkshop. Ålder: 1-5 år
2 - Skapa en rörelsesång. Ålder: 5 år och uppåt. Hur kan man tänka när man vill hitta på rörelser till en sång? Lite teoretiskt i början och sen gör vi det, skapar en ny rörelsesång tillsammans!
3 - Alla åldrars möten. Ålder: tonår och uppåt. Hur lägger man upp en gudstjänst för alla åldrar? Hur håller man i ett alla åldrars möte? Vad ska man tänka på? Här kan du både få tips men också dela med dig av dina egna erfarenheter och bästa tips. Lite grundläggande saker att tänka på, sedan “tänker” vi tillsammans. (Fördjupning under söndagen om Alla åldrars församling, för de som vill.)
4 - Lekar att använda i grupp: Alla åldrar, men barn under 6 år tillsammans med vuxen. Vi leker tillsammans med syftet att lära oss några lekar som vi senare själva ska kunna leda. Användbara i både Masilj, Alla åldrars tillfällen och vid andra tillfällen.
5 - Bibeläventyret. Ålder: 10 år och uppåt. Var med på en vandring genom bibeln där du får använda hela din kropp och får höra bibelns berättelser på ett kreativt sätt. Bibeläventyret är 4-lektioners kurs för 4e och 5e klassare som på ett oerhört kreativt och tilltalande sätt går igenom först berättelserna i Gamla Testamentet och sedan en likadan kurs för Nya Testamentet. Berättelser kryddade med draman, trolleri, bilder och sång ger en skolklass en oförglömlig dag och bygger upp ett förtroende för Bibeln. Workshopen ger ett smakprov på detta. En inspiration för dig som själv vill bli lärare för bibeläventyret, men alla kan delta.
6 - Coacha ditt barn. Ålder: vuxen.Vi pratar om hur vi kan stötta våra barn och tonåringar att göra val som är väl underbyggda och genomtänkta. Kanske du får tips hur du själv kan tänka när du ska välja!
7 - I trygga händer. Ålder: Vuxen. Etisk vägledning för arbete bland barn och unga framtaget av Frälsningsarmén. En kort presentation (samma som i pass 1).
8 - Biblisk kristen världsbild. Ålder: 12 år och uppåt. Som grodan i grytan – vad är det för värld vi lever i idag? Som fisken i vattnet – vad är vår roll? Hur påverkar oss vår omvärld? Hur gensvarar vi på den? (samma som i pass 1).

PROGRAM:Okt-12-8-300x200
9:30 Registrering och fika
10:00 Vem är som Gud? Alla åldrars möte med kreativa stationer.
12:30 Lunch
14:00 Workshop, pass 1
15:00 Fika
15:30 Workshop, pass 2
17:30 Kvällsmat
18:30 Vem är som Gud? Tid att lyssna till Gud, lovsjunga och be för varandra alla åldrar tillsammans.
ANMÄL ER HÄR