ÅSSKAR

Åsskar och Gabriel vill att alla Sveriges barn ska få höra budskapet om Jesus.

De har nu spelat in två olika cd:s.

Du kan få en gratis cd och du kan få sprida dessa cd:s till barn som du vill ska få höra evangeliet. Om du vill skaffa fler så kostar de 5 kr/st. Du kan beställa dem via webshopen. 

Läs mer på gurkaglass.se om du vill veta mer om Åsskarprojektet.

Kingskids LEKAR

LEKAR Här nedan följer en del lekförslag. De är utmärkta att använda i en Masilj situation eller vid andra tillfällen där man vill lära känna varandra och umgås över åldersgränser.

BLINKLEKEN:
Man behöver vara udda antal personer för denna lek. Hälften av personerna minus en, sitter på stolar i en ring. Den andra hälften står bakom stolarna med händerna på ryggen. En stol behöver vara tom. Den person som står bakom den tomma stolen ska obemärkt blinka till en person som sitter på den av de andra stolarna och den personen ska då byta plats till den tomma stolen. Personerna bakom stolarna har som mål att upptäcka när deras person får en blinkning och ska förhindra att den kan ge sig iväg genom att då hålla fast personen.

Läs mer...


KREATIV BÖN

Här nedan följer några grund-idéer på hur man kan be på olika kreativa sätt. Det är några exempel på hur man själv kan tänka för att komma igång med kreativ bön.

1. Kroppsställning
Man använder sina kroppar till att ”bygga” något såsom ett torn, man ställer sig som en karta, lägger sig i en formation på golvet, lyfter upp en person högt, skapar en kyrkbyggnad av personerna osv.

2. Val av plats
Man kan leta upp en geografisk plats – på ett högt berg så man ser staden man ber för, lekplats där man ber för familjerna i området osv. Eller så kan det vara en plats i rummet—man gömmer sig under ett bord då man ber för de som bor i slummen, ställer sig i en dörr då man ber för gäster som ska komma, stänger in sig i en skrubb och ber för dem som sitter i fängelse osv.

Läs mer...

HJÄLTAR & HJÄLPARE

DVD 129 kr

CD 129 kr

Paketpris DVD och CD 200 kr

Porto tillkommer.

Vad är Hjältar och Hjälpare?

En kristen spelfilm för hela familjen!  CD

Ett gäng barn är på vildmarksläger och upptäcker en gammal kyrkoruin, där historien ekar i väggarna. Barnen får möta berättelser från Bibeln som får stor betydelse i deras egna liv. Filmen spelades in sommaren 2015 av Familjeteatern King´s Kids Sverige.

Se trailern här

Parallellt med filmprojektet Hjältar & Hjälpare har även en  

CD med musik och spännande dialoger från teaterföreställningen producerats. 

DVD

Boka en Hjältar och Hjälpare dag till din församling, kontakta: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Läs mer om vad en sådan dag kan innebära här. 

 


WEBSHOP.

Böcker, manualer, DVD och CD. Du kan läsa mer om vardera produkt genom att klicka på bilden. Beställa dem kan du göra längst ner på denna sida.

 CD     

 

DVD: Hjältar och Hjälpare

 

 

 

DVD

 

CD: Hjältar och Hjälpare

 

 

bok familjen ett team 

  

BOK: Familjen - ett team

 

 

 

bok framsida

 

      

BOK: Alla åldrars församling

 

 

 

 

MANUALER

Under årens lopp har följande material utvecklats utifrån erfarenheter vi gjort i vårt arbete. Vardera manual går att beställa på "kontakt" och få hemskickad. De kostar 50 kr/styck + porto.

be med lekBE MED LEK: Att använda leken som ett hjälpmedel för att utveckla vår förmåga till att lyssna till Gud och tala med Honom. 

 

gudstjänst för alla åldrarGUDSTJÄNST FÖR ALLA ÅLDRAR: Tips på hur man kan tänka inför då man planerar gudstjänst/möte för många generationer samtidigt.

masiljMASILJ: Husgrupp för familjer och alla åldrar. Upplägg och tankarna bakom. Läs mer om Masilj här.

tillsammansTILLSAMMANS: Andakter för hela familjen. 

vidareVIDARE: En kurs för åldrarna 10-12 år som förberedelse inför tonårstid och vuxenliv. Läs mer om Vidare här.

 Ãsskar CD1 framsida liten  ÅSSKAR CD 1: Beställ för 5 kr/st till din församling eller att dela ut vid andra tillfällen. 

 

 CD2 framsida liten  ÅSSKAR CD 2: Beställ för 5 kr/st till din församling eller att dela ut vid andra tillfällen. 

Beställ produkterna här