Böcker, manualer, DVD och CD. Du kan läsa mer om vardera produkt genom att klicka på bilden. Beställa dem kan du göra längst ner på denna sida.

 

annons KingsKidsJULERBJUDANDE: DVD + CD 179 kr+porto

Beställ längst ner på sidan!

 CD     

 

DVD: Hjältar och Hjälpare

 

 

 

DVD

 

CD: Hjältar och Hjälpare

 

 

bok familjen ett team 

  

BOK: Familjen - ett team

 

 

 

bok framsida

 

      

BOK: Alla åldrars församling

 

 

 

 

MANUALER

Under årens lopp har följande material utvecklats utifrån erfarenheter vi gjort i vårt arbete. Vardera manual går att beställa på "kontakt" och få hemskickad. De kostar 50 kr/styck + porto.

BE MED LEK: Att använda leken som ett hjälpmedel för att utveckla vår förmåga till att lyssna till Gud och tala med Honom. 

GUDSTJÄNST FÖR ALLA ÅLDRAR: Tips på hur man kan tänka inför då man planerar gudstjänst/möte för många generationer samtidigt.

MASILJ: Husgrupp för familjer och alla åldrar. Upplägg och tankarna bakom. Läs mer om Masilj här.

TILLSAMMANS: Andakter för hela familjen. 

VIDARE: En kurs för åldrarna 10-12 år som förberedelse inför tonårstid och vuxenliv. Läs mer om Vidare här.

Beställ produkterna här

Var med och samla in 100 000 kr så fler barn får höra evangeliet. Nytryck av CD1 är på gång och Åsskar och Gabriel håller även på att spela in CD2, så även den behövs det pengar till för att kunna sprida. 

Tänk om alla barn i Sverige kunde få höra evangeliet då de är unga så att de visste och förstod något av vem Jesus är och vad han gjort för dem. Barn idag saknar naturligt denna grund då det inte undervisas i skolan längre om den. Men det finns en vision om att alla barn ska få höra detta. Vision 100 000. Vi i King's Kids är så tacksamma för Åsskar och hans och Gabriels villighet att berätta för alla barn om Jesus genom att dela ut gratis CD:s med budskapet. Nu är CD 2 på gång. Vill du vara med och stödja denna vision? 

Du kan swisha: 12345 2 45 34 

Du kan sätta in på Bankgiro: 5098-7197

I båda fallen skriv: Åsskar

Eftersom det föds ca 100 000 barn varje år är vårt långsiktiga mål alltså att dela ut 100 000 CD-skivor per år. Det är ett stort mål. Kanske omöjligt. Och vi vet att barn kan få höra talas om Jesus på andra sätt än genom Åsskar CD'n så alla MÅSTE inte nödvändigtvis få en CD. Men det känns som ett bra mål att kämpa för! Men vi klarar det inte själva.