En utrustningsplats för alla åldrar i Göteborg. Fredagar udda veckor för hela familjen, jämna veckor JOY för dig mellan 9-14 år.

Start för våren är 19 januari kl 18:00-21:00

Du får mer information under King's Kids Göteborg

 

Familjebasen

Böcker, manualer, DVD och CD. Du kan läsa mer om vardera produkt genom att klicka på bilden. Beställa dem kan du göra längst ner på denna sida.

 CD     

 

DVD: Hjältar och Hjälpare

 

 

 

DVD

 

CD: Hjältar och Hjälpare

 

 

bok familjen ett team 

  

BOK: Familjen - ett team

 

 

 

bok framsida

 

      

BOK: Alla åldrars församling

 

 

 

 

MANUALER

Under årens lopp har följande material utvecklats utifrån erfarenheter vi gjort i vårt arbete. Vardera manual går att beställa på "kontakt" och få hemskickad. De kostar 50 kr/styck + porto.

BE MED LEK: Att använda leken som ett hjälpmedel för att utveckla vår förmåga till att lyssna till Gud och tala med Honom. 

GUDSTJÄNST FÖR ALLA ÅLDRAR: Tips på hur man kan tänka inför då man planerar gudstjänst/möte för många generationer samtidigt.

MASILJ: Husgrupp för familjer och alla åldrar. Upplägg och tankarna bakom. Läs mer om Masilj här.

TILLSAMMANS: Andakter för hela familjen. 

VIDARE: En kurs för åldrarna 10-12 år som förberedelse inför tonårstid och vuxenliv. Läs mer om Vidare här.

Beställ produkterna här

Varje år genomför vi en Ledarskola för alla åldrar. Det är en tre helger lång kurs där två helger är mer teori och den tredje en utåtriktad helg. 

Nästa Ledarskolas plats och datum är ännu inte bestämda, men är du intresserad så hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för information. 

Ledarskolan 2015

Priset brukar vara:

Enskild 3 500 kr

En förälder med barn 5 000 kr

Familj 7 800 kr

Medlemsavgift i King's Kids tillkommer ev med 100 kr för enskild och 250 kr för familj. 

 Vad innehåller en Ledarskola?

Du kommer att få en introduktion till King's Kids värderingar, en grundläggande förståelse för hur olika åldrar kompletterar varandra i Guds rike, större förståelse för familjens tjänst för Gud och förhoppningsvis ny frimodighet till att pröva nya uttrycksätt för att kunna skapa en församling för alla åldrar. Vi praktiserar det vi lär oss allt eftersom.

 

En del av undervisningen kommer att vara för alla åldrar samtidigt, ibland delar vi upp oss i olika åldersgrupper.                       

- Speciellt program för 10-13 åringarna.

 

Det blir även tillfällen med lovsång, bön, smågrupper och allaåldrarsmöten. Under vår sista helg, som är en extra lång helg, kommer vi att rikta oss utåt. Vad vi då ska göra kommer vi att förbereda under de första två helgerna. Mellan helgerna blir det en del hemarbete, både teoretiskt och praktiskt.  

 

 TvåsötatjejerLisa linbana