En riktig King´s Kids Sverige helg!

Under lördagen hade vi Familjedag på tre olika platser och under söndagen var Åsskar på besök i Mjölby. Här nedan kan du läsa vad som hände på de olika platserna.

Göteborg:
Vi hade en härlig alla åldrars eftermiddag tillsammans i Göteborg. Vi var 56 stora och små från15 familjer och några singlar som var inför Gud tillsammans. Denna gång hade vi förberett mer tillsammans med barnen, så de var aktiva i drama och i att leda lovsång. Mirjam 7 år ledde en lovsång som hon skrivit själv. Fam Tingdahl gjorde ett drama om brödundret, en rolig detalj var att vi fick uppleva ett konkret brödunder genom en leverans från ett bageri med tre säckar bröd, bullar, wienerbröd (överblivet bröd) som vi på Familjekul fick mumsa på. Temat för undervisningen var barns andliga kapacitet, genom drama fick de möta barn i bibeln som Gud valt att verka genom. De vuxna fick undervisning i detta tema och dagen avslutades med att barnen kom upp och uppmuntrade oss vuxna via bibelberättelse de gestaltade och goa kramar. Några familjer kom långväga ifrån (Tjörn och Öckerö, Borås) vi andra var från Göteborg eller Mölndal. Vi har nu satt två nya datum inför våren 23/2 och 16/3 mellan 15-18.

Längtar redan till nästa Jesus fest – för alla åldrar! Tack alla som var med och gjorde dagen till en fest!

Hälsningar familjen Viklund.

Borås:
Ytterligare en “Familje-konferens” gick av stapeln denna lördag. Denna gång var det i Borås. Dagen såg ut som de andra Familjekonferenserna: Visionen om att fungera som ett team förmedlades, udervisning för föräldrarna om deras roll i barnens liv, tid gavs för att få praktisera att vara ett team genom olika teambuildingövningar under eftermiddagen innan dagen avslutades med en Masilj.

Det var väldigt roligt för familjen Wahl att denna gång få vara på hemmaplan och möta en hel del redan för dem kända familjer.

Hälsningar familjen Wahl

Åkersberga:
3 familjer och några till träffades för en första familjedag i Åkersberga. Trots att vi var så få, så genomförde vi dagen som planerat och gjorde det till ett bra övningstillfälle för oss som familj. Lucas och Lisa övade att ta hand om några teambuildingövningar. På gudstjänsten dagen efter berättade vi lite om dagen och gjorde ”1-10” med hela församlingen. Då hade vi alla åldrar representerade!

Hälsningar familjen Sundbom

Mjölby:
Under söndagen var Åsskar, Gabriel och Mikael på besök i Mjölby. Inför dagen hade Gabriel och Mikael skapat nya manus för att kunna ha Åsskar “live” på olika platser. Detta första försök gav dem mersmak, så nu kan snart Åsskar fara på turné!

Asskar-Mjolby