Helgen den 20-21 april var vi knappa 60 barn och vuxna som samlades på Nyhem för att tillsammans fira att Gud är god och att vi får komma samman alla åldrar inför honom. Vi firade även att det var 28 år sedan King´s Kids första gången kom till Sverige och visionerade om allt som Gud kommer att göra nästa 28 år framåt.

Helgen inleddes 10:30 lördag förmiddag med att några ”gamla” King’s Kidsare tog oss med på en historisk tillbakablick från det första King’s Kids teamet i Sverige i samband med GO-festivalen i Randers 1985, via starten av King’s Kids Sverige 1991, till King’s Kids Sverige idag. Längs en tidsaxel fick vi se foton från många av alla de King’s Kids team som varit och barnen stod för en mannekänguppvisning där vi fick se många av de olika teamtröjor som använts under åren.

Lördag eftermiddag fick vi chansen att vara med på olika Workshops, t ex: Dans och drama för hela familjen, Niko/teambuilding, Hur man anordnar en Pappa – son/dotter helg och Linbana.

Lördag kväll var en av helgens höjdpunkter då vi hade Praise Party tillsammans med en av King’s Kids Sveriges tidigare nationella ledare Niklas Hallman: Lovsång, undervisning och bön.

Söndag förmiddag lämnade vi det som varit och tittade istället framåt. Vad Gud har i beredskap för att fylla tidsaxelns kommande 28 år med? En rolig övning var när vi delades upp i grupper efter den ålder vi kommer ha om 28 år och vi fick dramatisera vad vi såg oss göra då. Några av oss insåg vi är relativt gamla då, men vem har sagt att gamla tanter inte får klättra i träd? I Guds rike går vi inte i pension!

Utöver detta innehöll helgen härlig gemenskap för både barn och vuxna, god mat och härligt väder (om dock lite kyligt). I samband med helgen hölls även King’s Kids Sveriges årsmöte efter lunch på söndag eftermiddagen.

Ett stort tack till alla dem som arbetat med att arrangera C28!

Anders Thorsén