Vi hade fantastiskt fina och inspirerande dagar i Borlänge tillsammans! Jesus i centrum, god gemenskap, glädjefyllda och givande samlingar, och gott fika och god mat såklart!
På samlingarna för alla åldrar fick vi möjlighet att delta aktivt genom sång, spontanteater, uppgifter som familjen skulle utföra tillsammans etc. Vi fick gott om utrymme för kreativitet när vi skulle presentera oss som familjer, och även i lovsång och bön. Det som delades illustrerades rikligt och var verkligen anpassat för att vi alla skulle lyssna och ta med oss budskapet!  
Det var inspirerande att se hur man kan ha berikande Gudsmöten tillsammans oavsett ålder, och fantastiskt uppmuntrande när man ser hur barnen blommar ut i sin andliga potential!
Undervisningen för de vuxna under helgen handlade om de olika utvecklingsstadierna i ett barns liv. Här lades extra vikt på att lyfta fram den andliga utvecklingen för att understryka den andliga kapacitet som finns hos varje barn. Det var mycket intressant och berikande undervisning.
Vi tog även tid till att lyssna in Gud för vad för slags outreach (evangelisation) vi ska göra tillsammans i påsk. Många tankar, bilder, idéer och geografiska platser presenterades under den stunden, Det ska bli mycket spännande att se var det hela landar!
Denna starthelg gav nya kunskaper, inspiration och inte minst nya kontakter med andra familjer som brinner för Guds Rike! Man kan minst sagt säga att det gav mersmak! Vilken tur att det kommer mera!
Andreas Kempe