”Att bygga inåt för att kunna öppna utåt”- mottot vi fick med oss från andra helgen med ledarskolan blev verkligen synligt och konkret under sista helgen. 

Vi fortsatte bygga för att var och en i familjen ska ha en trygg plats att lära, växa och må bra. Genom lekar, sång, bön och arbete med vardagliga saker där alla hjälps åt märker jag hur glädje, närhet, stolthet och energi präglar hela familjen. Vi bygger ett team och det är häftigt att se hur mycket varje teammedlem bidrar med, talanger och egenskaper som Gud lagt ner får växa och blomma!

Samtidigt fick denna helg så mycket starkare fokus på att öppna utåt, att vara en välsignelse för andra, att söka Gud för vad Han vill ge genom oss till en plats och till människorna där. Principen att bli välsignad för att vara till välsignelse för andra blev oerhört konkret och när vi åkte hem i bilen var det detta barnen pratade mest om. Det slår mig hur viktigt det är i en värld som så mycket fokuserar på att få och ha.

Ledarskolan är över, men vår resa som familjeteam fortsätter. Jag är oerhört tacksam för allt jag lärt och fått genom en gäng helsköna familjer och människor i alla åldrar! Samtidigt väldigt nyfiken på vad vi som familj tillsammans med Gud ska få använda detta till framöver. Vi får fortsätta lära och blomma tillsammans med andra härliga människor hemma i vardagen!

Sofia Arwehed