Familjen – ett team

Tänk att under en hel vecka på sommaren få vara tillsammans som familj, få chans att lära känna varandra bättre, göra roliga saker, få utmaningar, umgås med andra familjer, få gemensamma andliga erfarenheter, få dela med sig vidare till andra, helt enkelt få chans att bygga samman sitt familjeteam samtidigt som man får ge vidare. Lägret är inte ett typiskt familjeläger utan det är som en process man som familj går igenom för att bygga samman sitt team. 

 

Nästa läger

TID: 7-13 juli 2024

PLATS: Åsengården, Vänga

PROGRAM: Varje dag blir unik i sitt upplägg, men på förmiddagarna blir det undervisning som man får tid att bearbeta och tillämpa tillsammans som familj. Under eftermiddagarna blir det lite mer utmaningar och teambuilding som man ska utföra familjevis. Varje kväll har vi en samling innan det blir chans för ungdomarna att vara tillsammans en stund, samtidigt som de vuxna får en chans att mötas.

GE DET VIDARE: Vi avslutar veckan med att göra något utåtriktat för att ge vidare det vi själva fått del av. Detta förbereder vi gemensamt under veckan.

 

 

BOENDE: Man bor familjevis. Det finns många olika möjligheter för boende. Man kan bo i vindskydd – finns många permanenta på platsen – i eget tält, i egen husvagn eller man kan bo inomhus. (Men det finns begränsat antal sängplatser inne och innebär en extra kostnad.)

MAT: Vi lagar en del av maten familjevis på trangiakök. Maten är planerad och inhandlad i förväg.

 

Hjärta med texten Gud är kärlek

PRIS UTOMHUS: 6800 kr/familj upp till 5 personer, boende i tält, husvagn eller vindskydd. Varje ytterligare person kostar 500 kr.

PRIS INOMHUS: Vill man bo inomhus tillkommer en kostnad för sängplats på 360 kr/person för veckan.

Om ni inte är medlemmar i King’s Kids Sverige tillkommer en medlemsavgift på 350 kr/familj. Här kan du anmäla det.

Varje familj behöver ha tillgång till bil.

SISTA ANMÄLAN: 15 maj