Stötta oss

King’s Kids Sverige önskar kunna göra mer än vi redan gör, för att uppmuntra, utmana och utrusta familjer och unga i vår nation! Vill du stödja arbetet får du gärna bli månadsgivare, ge till lönefonden, ge gåvor och bli medlem. 

BANKGIRO 5098-7197
SWISH
 12 3452 4534

Lönefonden

Mycket av arbetet med King’s Kids sker på frivillig basis eller finansierat genom att de aktiva också har någon form av deltidsjobb för att kunna hålla på med King’s Kids den övriga tiden. Vårt mål är dock att fler personer ska kunna jobba heltid med King’s Kids i framtiden och för det behöver vi flera som vill bidra genom att stödja vårt arbete. Är du en av dem? 

De medarbetare i King’s Kids Sverige som i stort sett jobbar heltid för organisationen förlitar sig på gåvor till stor del av sin lön. Här finns det ett stort behov av fler givare så att de har möjlighet att fortsätta arbetet. Ett bra sätt att göra detta på är att ge till vår lönefond, bankgiro 5098-7197.

Ge en engångsgåva eller ännu hellre bli månadsgivare med valfritt belopp.  Märk inbetalningen med ”Lönefonden och eventuellt specifikt namn på person som du vill stötta. Gåvor märkta med ”Lönefonden” men utan namn fördelas på de som för tillfället jobbar med King’s Kids Sverige. 

De personer som för man kan vara med och stödja genom lönefonden är i dagsläget Mikael & Elisabeth Wahl, Maria Viklund och Ingela Wahl.

Mer om vardera person och resten av ledningsgrupp och styrelse kan du läsa om under Kontakt. 

Maria Viklund

Mikael Wahl

Elisabeth Wahl

Ingela Wahl

Medlemskap

Ett sätt att stödja King’s Kids är att vara medlem i föreningen. Du kan vara enskild medlem – 150 kr/år, eller medlem som familj för 350 kr/år. Du behöver vara medlem i King’s Kids för att kunna ta den av någon av våra längre aktiviteter som sommarteam och ledarskola.

Genom att bli medlem hjälper du oss att driva och utveckla King’s Kids! Det innebär bland annat att du stöttar uppstart av arbete på fler orter och produktion av inspirationsmaterial som inspirerar familjer och församlingar att ge tron på Jesus vidare till nästa generation.

Som medlem är du också varmt välkommen till årsmötet som brukar hållas i samband med en kortare konferenshelg någon gång under mars-april varje år. Där får vi mötas och dela erfarenheter från året som gått och blicka framåt tillsammans.