Sommarteam

Om du och din familj är intresserad av mission och av att ge Jesus vidare till människor i Sverige eller i ett fjärran land, men kanske inte är redo att lämna jobb/skola och hem, är detta en fantastisk möjlighet.

Sommarteam SHINE 2022 -England / Libanon 

14-31 juli 2022

Teamen startar på konferensen SHINE – Sharing Hope In the Nations of Europe i Polen och slutar med en outreach till England alt. Libanon. SHINE är en sammandragning av team från hela Europa. Dessa möts i Polen för 4 dagar av uppmuntran, träning och förberedelser inför att åka ut till olika platser för att ‘sharing hope in the nations of Europe’. Det är vad våra team vill göra under den här resan. 

Englandsteamet: Vi vill sprida evangeliet med hjälp av dans, drama, lekar och gårdsfester. Vår önskan är att Gud ska få uppenbara sig som skaparen av denna värld och att hans kärlek ska bli synlig för människor som inte har sett det än. 

Libanon-teamet: tar ett lovsångs- och förbönsteam till Libanon för att sprida Guds rike i landet. Vi vill uppmuntra kristna i Libanon, lära känna och vara tillsammans med människor i en annan kultur. Vi kommer att samverka med King’s Kids Libanon i deras arbete.

TID: 14-31 juli

PRIS: Mellan 6-8000 inkl resor. Vi återkommer om mer exakt pris då vi vet hur vi kommer att resa. 

Alla åldrar är välkomna med, men du behöver vara minst 13 år för att åka utan dina föräldrar. 

Är du intresserad? Skicka  din intresseanmälan i formuläret nedan så får du ett anmälningsformulär. Sista anmälan 30 april. Välkommen med!

Sommarteam har under flera decennier varit en grundstomme i King’s Kids. Här kommer King’s Kids värderingar till uttryck som allra bäst, man både får höra dem och göra dem – personlig relation med Gud, lärjungaträning, alla generationer tillsammans.