NIKO

NIKO är ett 4 dygns ledarskapsprogram i vildmarken där du får ta steg till att upptäcka mer av vem Gud har skapat dig till att vara och lära känna din unika ledarskapsstil. NIKO är grekiska och betyder att erövraövervinnauthärda och segra

Niko handlar om att träna dig i ledarskap, teamwork och mission. Vi gör det i naturen, på ett praktiskt sätt! I alla galna upptåg som kommer hända blir det med all säkerhet tufft och utmanande, men också hysteriskt roligt och efter att ha gått igenom dessa strapatser tillsammans upplever man också en verkligt djup och nära gemenskap.

Vi rekommenderar att du fyllt 15 år då du anmäler dig till en Niko.

Nästa Niko blir den 8-12 maj 2024 i Borås. 

Kostnaden är 1200 kr. 

 

Vandring med Niko
Vandring med Niko
l

Till intresseanmälan

När du går en NIKO kan du:

– Bli utmanad till att samarbeta med andra under tuffa förhållanden.
– Få träna på att betjäna andra utan att få nåt för det.
– Få testa på hur det är att ge upp dina rättigheter.
– Få prova på och utvecklas i att leda andra.
– Lära känna dig själv bättre; både styrkor och svagheter.
– Få praktisera det du får teoretisk undervisning om.
– Bli förberedd för missionsarbete i andra länder.
– Få erfarenheter med dig som gör dig bättre rustad till att möta svåra situationer i framtiden.
– Få en fördjupad Gudsrelation

Ett gäng barn står med händerna uppsträckta och tittar mot solnedgången. De ser ut som svarta silhuetter mot den blå och gula himlen.
Ett gäng barn står med händerna uppsträckta och tittar mot solnedgången. De ser ut som svarta silhuetter mot den blå och gula himlen.

NIKO 2

Då du varit med på en Niko 1 och sedan också varit ledare på några Nikos, så har du möjlighet att gå en Niko 2. Den handlar mer om att utvecklas personligt i sitt ledarskap.

NIKO 60+

Det finns en Niko som är till för dig över 60 år. Den handlar om den utmaning det är att stå inför pension och kanske inte veta vad man ska göra av resten av sitt liv. Den är inte lika utmanande fysiskt som en vanlig Niko.  

NIKO extra

Har du gått en Niko 1 kommer du framöver också ha chansen att få extra ledarträning över en helg. Håll utkik efter mer information eller hör av dig om du är nyfiken!